De 10 belangrijkste CRM integraties

Integraties zorgen ervoor dat je al je werkactiviteiten met nog meer gemak kunt uitvoeren. Het integreren van je favoriete werkapplicaties en tools met je uitgekozen CRM-systeem zorgt ervoor dat je vanuit één centrale software kunt werken. Op deze wijze blijven jij én je apps verbonden met elkaar. Wij hebben de belangrijkste –en handigste- integraties voor jouw CRM-systeem op een rijtje gezet. 

Integraties CRM Systeem

Het voordeel van CRM integratie

Voel jij je ook vaker gefrustreerd bij het uitvoeren van werkactiviteiten waarbij je werkt met meerdere systemen? Het is een simpele feit dat wij allemaal veel verschillende werkapplicaties en tools benutten. Een CRM-systeem maakt het mogelijk om al je favoriete applicaties en tools te bundelen in één centraal systeem. Dit wordt ook wel CRM integratie genoemd. Een groot deel van CRM aanbieders, zoals Zoho, hebben eigen gecreëerde marktplaatsen. In zulke marktplaatsen kun je de meest uiteenlopende uitbreidingen in de vorm van integraties vinden voor jouw CRM. Dit zijn de 10 belangrijkste alsook handigste integraties om te verbinden met een CRM systeem.  

#1 WhatsApp Business

Praat met je klanten waar ze met gemak communiceren: via WhatsApp. Door Whatsapp Business toe te voegen aan je CRM geef je je klanten de mogelijkheid om contact met je op te nemen, waar ze ook zijn.  

WhatsApp Business biedt bedrijven een vereenvoudigt en efficiënt niveau van klantbetrokkenheid.

Bron: ConverSocial

 #2 MailChimp

Breng je e-mail marketing naar het volgende niveau met de Mailchimp integratie. Stuur automatisch e-mailcampagnes, start vervolgacties en analyseer je resultaten.  Door de integratie verhoog je je communicatie en stroomlijn je de activiteiten binnen je bedrijf.

#3 Cloudtalk

Cloudtalk is een VoIP integratie, ook wel cloudtelefonie genoemd. Met VoIP gebruik je je internetverbinding ook voor je telefonie. Als resultaat heb je hierdoor volledige controle over je bereikbaarheid. Met het gebruik van de integratie kun je gesprekken beantwoorden, doorschakelen of deelnemen aan conference calls.

 

#4 Trello

Manage activiteiten en je projecten met de visuele collaboratie tool van Trello. Met Trello zorg je ervoor dat jij en je team op de hoogte blijven van ontwikkelingen in projecten en verdeel je met gemak activiteiten. Zo wordt samenwerken nog gemakkelijker! 

De belangrijkste eigenschap van Trello is zijn gebruiksvriendelijkheid. Iedereen kan Trello gebruiken.
Bron: Bridge24

 

#5 WooCommerce

Verbindt je WooCommerce-winkel met je CRM systeem en krijg direct inzicht in de gegevens. Synchroniseer gegevens en beheer, analyseer en target eenvoudig. Door de WooCommerce-gegevens te verbinden met je CRM kun je deze gegevens gebruiken om klantrelaties te verbeteren.  

#6 DocuSign

Bespaar tijd en kosten met de DocuSign integratie. De integratie laat al je contracten met gemak ondertekenen en goedkeuren in een veilige omgeving. De documenten kunnen gevolgd worden door het hele proces en in verschillende bestandsformaten verzonden worden.  

#7 Zoom

De integratie van Zoom met je CRM maakt het mogelijk dat jij en je team online meetings kunnen starten of plannen via Zoom. Door de integratie worden automatische koppelingen gemaakt in je CRM systeem. Zo heb je nog gemakkelijker meetings online! 

#8 Dropbox

Deel en sla documenten met eenvoud op door Dropbox te integreren aan je CRM systeem. De Dropbox integratie maakt het mogelijk om documenten te synchroniseren, te creëren en te bewerken in je team.  

#9 Teamviewer

Geef je supportteam een boost met de TeamViewer integratie. Met deze integratie hoeft je team niet meer blindelings problemen van klanten op te lossen. TeamViewer zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot computers en systeem op een afstand.  

#10 LinkedIn Finder

Bespaar tijd en vind gemakkelijk contactgegevens van leads en klanten op LinkedIn. Door LinkedIn Finder te integreren met je CRM voer je eenvoudig zoekopdrachten uit in LinkedIn. De integratie slaat vervolgens de gegevens automatisch op in je CRM. Zo hebben jij en je team nog meer inzicht in leads en klanten.  

Integraties helpen je om nog meer uit jouw CRM systeem te halen. Weet je nog niet zeker welk CRM systeem het beste bij jouw bedrijf past? Vergelijk dan de CRM software systemen of maak direct gebruik van onze CRM selectietool. 

 

Direct weten welk CRM geschikt is? Start de Online Selectie tool

Krijg direct duidelijkheid en laat je gratis informeren. Binnen 10 minuten weet je precies welke systemen aan je eisen voldoen.

Naar iets opzoek?

Bereik ons

Tel - +31852251001‬

E-mail - klanten@crmsoftwarepakket.nl