De Online CRM Software Pakket Selectie Tool

We sturen geen verkopers op je af, maar geven een duidelijk advies op basis van jou wensen, eisen en organisatie gegevens

We besparen u tijd

CRM Software Pakket heeft als doel om je als toekomstige CRM gebruiker zicht te geven in de menigte van CRM aanbieders. Er zijn tientallen oplossingen beschikbaar; ieder met zijn eigen specifieke kenmerken en functionaliteiten. Voor jou als toekomstige CRM gebruiker de moeilijke taak om een keuze te maken uit al deze partijen.

In de praktijk blijkt dit heel lastig te zijn. Je hebt geen tijd om tientallen verkopers te woord te staan, alle details te begrijpen van al die systemen, om nog maar te zwijgen over alle prijsverschillen en daarnaast ook nog eens je “normale” werkzaamheden te blijven uitvoeren.

 

Wij nemen je tijd uit handen. Vul de vragenlijst volledig in en je ontvangt direct een duidelijk advies over de voor jou organisatie best passende CRM oplossing. De vragenlijst bestaat uit meerdere vragen en duurt circa 10 minuten. Maar dat is ook nodig, wij willen jou namelijk een goed passend advies geven. Dus neem de tijd en vul alles in. Daarna doen wij het werk voor je.

Deze online selectie methode is uniek. Wij sturen geen verkopers van verschillende CRM oplossingen op je af. Ook verkopen wij je data niet! We geven je echt alleen advies over welke CRM oplossing er het beste bij je past.

Meer dan 25 jaar ervaring

In ons team zit meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van software implementaties bij sales en marketing teams in binnen en buitenland. De ontwikkelaars van de tool gaan letterlijk terug tot de vorige eeuw. Samen met de jeugdige inbreng van de wizzkids van deze tijd hebben we de ideale combinatie in ons team om je te adviseren op basis van de input die je in de tool aan ons doorgeeft.

Techniek en business

Sales en Marketing zijn de afgelopen jaren uiteraard enorm veranderd. De online mogelijkheden hebben deze verandering gestimuleerd. Maar het menselijke aspect en de salesprocessen zijn ook nog steeds aanwezig. Het gebruik van data is veel belangrijker en makkelijker geworden. Maar daar is dan wel de juiste software voor nodig. Techniek en business gaan dus hand in hand en de juiste CRM oplossing helpt je daarbij.

Direct, gratis het beste CRM advies

Er zijn tientallen CRM oplossingen in de markt. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot heel uitgebreid. Wij hebben deze in kaart gebracht en adviseren je via onze selectietool welke oplossing het beste bij jou organisatie past. 

Een selectieproces kost tijd, zeker wanneer je dit nog nooit hebt gedaan. Wij besparen je de tijd van zoeken, contacteren, demo's en offertes doorlopen en vergelijken en geven direct duidelijk advies. Op basis van jou wensen, eisen en organisatie komen we tot één duidelijke oplossing.

Naar iets opzoek?

Bereik ons

Tel - +31852251001‬

E-mail - klanten@crmsoftwarepakket.nl