Onze leveranciers

Wij analyseren de ontwikkelingen van de CRM markt continu om zo op de laatste stand van de beste CRM leveranciers te blijven. 

Weet je al welke functies ideaal zijn voor je bedrijf maar nog niet bij wie je het systeem wilt aankopen? Ook hier helpen wij je bij; wij vergelijken alle leveranciers op gebied van informatie, prijs, begeleiding en implementatie. 

Efficy advies

Efficy is een Belgische organisatie met een uitgebreide scala en functionaliteiten op het vlak van  o.a. Sales, marketing en Projectmanagement. Met een team van ruim 200 medewerkers wordt de software in België en Nederland voornamelijk gebruikt. Maar ook in Frankrijk en Spanje is Efficy actief.

Zoho advies

Zoho Corporation is een van origine Indiaas softwareontwikkelingsbedrijf. Met vestigingen in de hele wereld, ook in Nederland. Zoho heeft 50 miljoen klanten waarvan het grootste deel Zoho CRM gebruikt.  Maar naast Sales en Marketing is de Zoho oplossing ook te gebruiken binnen Support teams, HR afdelingen en voor Financiele toepassingen.

Teamleader advies

Teamleader is een Nederlands organisatie met ongeveer 200 medewerkers welke de afgelopen jaren snel is gegroeid in vooral de onderkant van het MKB segment. Door een overname is Teamleader het afgelopen jaar ook in België en Frankrijk actie geworden. Het is een plug en play oplossing voor bedrijven die eenvoudig en snel aan de slag willen.

Microsoft Dynamics advies

Microsoft Dynamics CRM is een uitbreiding van het bekende ERP platform van Microsoft. Over het algemeen word Microsoft Dynamics CRM gebruikt binnen productie gerelateerde organisaties waar verkoop en marketing niet heel veel wensen hebben. MS Dynamics kenmerkt zich vaak door maatwerk en hogere kosten.

SuperOffice advies

SupportOffice is van origine gestart in Noorwegen maar is al vele jaren actief in een aantal andere Europese landen zoals Nederland. In de jaren 90 was SuperOffice zeer vooruitstrevend en de afgelopen jaren hebben ze ook de stap naar de Cloud gemaakt. SuperOffice heeft een aantal aansprekende klanten en kan voor Salesteams zeker toegevoegde waarde hebben.

Perfectview advies

Perfectview is een Nederlands CRM pakket. De oorsprong van Perfectview komt uit de vorige eeuw en is ontstaan in de DOS periode. Het pakket zit nu wel in de Cloud maar is niet één van modernste. Kleinere organisaties met niet veel wensen  kunnen best uit de voeten met Perfectview maar verwacht geen moderne toepassingen.

Tribe advies

Tribe CRM is eigenlijk de nieuwe versie van Perfectview. Vanuit de Perfectview organisatie heeft men een compleet nieuwe oplossing ontwikkelt. De look en feel is zeer modern en dat spreekt mensen aan. Omdat het een hele nieuwe oplossing betreft zijn er nog niet heel veel bedrijven die Tribe CRM gebruiken, maar dat aantal zal groeien

Hubspot advies

Hubspot is een amerikaans bedrijf en is in 2006 opgericht. Hubspot is zeer uitgebreid in zijn functionaliteit en mogelijkheden. De instap is laagdrempelig, maar wanneer je meer uitgebreide wensen hebt dan wordt het systeem iets complexer en ook kostbaar in het gebruik. Hubspot richt zich maar op de marketing doelgroep dan op de verkoop doelgroep.

Salesforce advies

Salesforce.com is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van klantrelatiebeheer, in de vorm van software as a service op basis van cloud computing. Het bedrijf staat vanaf 23 juni 2004 genoteerd aan de New York Stock Exchange. Salesforce is één van de eerste bedrijven die CRM naar de Cloud bracht.

Direct weten welke CRM geschikt is? Start de Online Selectie tool

Krijg direct duidelijkheid en laat u gratis informeren. Binnen 10 minuten weet u precies welke systemen aan je eisen voldoen.

Naar iets opzoek?

Bereik ons

Tel - +31852251001‬

E-mail - klanten@crmsoftwarepakket.nl