De CRM voor groothandels en distributeurs

 

De CRM voor groothandels en distributeurs

Groothandels en distributeurs hebben unieke behoeften bij het runnen van een bedrijf. Een grondige kennis van elke klantrelatie is vereist. Zowel nieuwe als terugkerende klanten verwachten een rijke en naadloze ervaring wanneer ze zaken doen met je bedrijf.

CRM voor groothandels en distributeurs houdt alle marketingcampagnes en verkoopinspanningen bij, naast klantgegevens, zoals contactgegevens, Hiermee biedt je kopers bovendien een betere service en behandel je elke klant alsof ze een VIP-klant zijn.

Zorg voor je klant- en partnerrelaties

Een CRM voor groothandels en distributeurs helpt vertegenwoordigers nieuwe contacten op te bouwen en langdurige relaties te onderhouden. Registreer verkoopactiviteiten, stel klantnotities samen en bevorder interne samenwerking voor hogere verkopen en betere klantenservice.

 

Verwerf verkoopmobiliteit om meer zaken te sluiten

Verkoopvertegenwoordigers kunnen overal potentiële kopers ontmoeten. Het maakt niet uit of ze op een beurs, netwerkevenement of lunchbijeenkomst zijn. Stel je buitendienstmedewerkers in staat kopers te informeren over nieuwe producten, populaire artikelen, on-demand prijzen en meer. Door deze informatie mobiel op je smartphone of tablet te hebben, kan je verkoopvertegenwoordiger altijd en overal zaken sluiten.

 

Biedt een betere klantenservice om je bedrijf te differentiëren

Het is gemakkelijker om bestaande klanten te behouden dan nieuwe klanten te vinden. Dit geldt met name voor de groothandel en distributie. Onze CRM voor groothandels en distributeurs biedt een 360-gradenoverzicht voor klantgerichte teams om betere service te bieden voor langere klantrelaties.

 

%

Is tijd kwijt aan contactpersoon vinden

%

Ervaart administratieve last

%

Van de tijd wordt administratief besteed

%

Heeft inzicht in de voortgang van hun targets

Direct weten welk CRM geschikt is? Start de Online Selectie tool

Krijg direct duidelijkheid en laat je gratis informeren. Binnen 10 minuten weet je precies welke systemen aan je eisen voldoen.

Naar iets opzoek?

Bereik ons

Tel - +31852251001‬

E-mail - klanten@crmsoftwarepakket.nl