CRM voor retail

Retail beheer met omnichannel CRM voor bedrijven

Een CRM oplossing voor retail biedt een geïntegreerd platform voor al je behoeften op het gebied van verkoop, marketing, ondersteuning en voorraadbeheer, zodat alle retail- en supply chain-activiteiten moeiteloos beheert kunnen worden.

Richt je op de juiste klanten

Maak gerichte campagnes voor strategisch belangrijke klanten in uw mailinglijst op basis van een verscheidenheid aan parameters, zoals eerdere betrokkenheid, geografie en aankoopgeschiedenis. Verdiep je in de klant en vergroot je kansen op cross-selling door de juiste doelgroep voor je product te identificeren.

 

Maak gebruik van een omnichannel-verkoopervaring

Verhoog uw verkoopinspanningen met de omnichannel CRM die sms-, whatsapp-, telefonie-, livechat- en socialemedia-integraties biedt. Begrijp de keuzes van klanten, verkrijg inzicht over de beste verkopen en de matigste verkopen. Op deze wijze kan het verkoop process geoptimaliseerd worden en voorraden beter worden opgeslagen.

Breng je klanten, leveranciers en partners samen

Doe meer dan alleen gegevensbeheer. Met portals in een retail CRM oplossing kun je een online catalogus van je producten en services maken. Deze online catalogus kun je vervolgens naar je klanten exporteren en hen in staat stellen je voorraad te bekijken om rechtstreeks aankopen te doen.

Leg de trends van je klanten vast op sociale media

Als je echt weet wat je klanten willen, dien je uiteindelijk beter in hun behoeften. Bekijk wat je klanten posten op sociale media, ontdek wat trending is en speel je sociale-mediaspel bij. Allemaal vanuit jou CRM oplossing.

Ontvang realtime rapporten en inzichten

Je kunt alleen beheren wat u kunt meten. Met geavanceerde prestatiebeheerfuncties zoals rapportage, analyse, territoriumbeheer, verkoopprognoses en gamification heeft een CRM oplossing voor de retail alles wat je nodig hebt om de prestaties van je team op topniveau te houden en de inzichten te verzamelen om slimmere zakelijke beslissingen te nemen.

Betrek je klanten, zelfs na hun aankoop

Bied uitzonderlijke klantenondersteuning door CRM te integreren met populaire helpdesksoftware en meer. Vergroot je kansen op cross-selling en verdien terugkerende klanten met een geïntegreerd klantsuccesplatform.

 

Direct weten welk CRM geschikt is? Start de Online Selectie tool

Krijg direct duidelijkheid en laat je gratis informeren. Binnen 10 minuten weet je precies welke systemen aan je eisen voldoen.

Naar iets opzoek?

Bereik ons

Tel - +31852251001‬

E-mail - klanten@crmsoftwarepakket.nl